Fortuna Digital osnovana je 1990. godine u Splitu, Hrvatska.

Od osnivanja našim poslovnim partnerima pružamo visok nivo usluge, vrhunske medije, najbolje strojeve za tisak te konstantno radimo na unapređenju usluga, proširenju asortimana i podizanju profesionalnosti poslovanja, a sve u svrhu pružanja najbolje podrške za naše poslovne partnere.

U početku je tvrtka bila orijentirana na tržište analognog tiska. Od 2006. godine se transformira i okreće novim, digitalnim tehnologijama. Danas zauzima vodeću poziciju na tržištu distribucije medija za digitalni tisak, reklamnu industriju, te prodaju i servisiranje tiskarskih i doradnih strojeva vodećih svjetskih proizvođača kao što su HP, Esko Kongsberg, Summa, Xeikon, D-Gen, Screen, Xante, Emblem, Fotoba, Meca Numeric,  Flexa te Politape. Iz bogate ponude medija izdvajamo zastupstva  tržišnih leadera: Avery Dennison, ATP, Ahlstrom, Kapa, HP, Politape, Neobond, Woonpong, DS Smith, Kaysersberg, Ongropack, Bakker Magnetics,  SunChemical, Natura, Berger…

Uz navedeno pružamo i softversku podršku te savjetovanje rješenjima Caldera, Esko i Adobe te mnogih drugih u svrhu kompletne usluge za jednu digitalnu tiskaru.

Fortuna Digital kao grupa posluje na tržištu srednje i istočne Europe – FD Hrvatska (od 1990., sa sjedištem u Splitu i poslovnicom u Zagrebu), FD Slovenija (od 2008., sa sjedištem u Ljubljani), FD BIH (od 2008., sa sjedištem u Sarajevu i poslovnicom u Banja Luci), FD Srbija (od 2011., sa sjedištem u Beogradu, pokriva i tržište Crne Gore), FD Mađarska (od 2015., sa sjedištem u Budimpešti), FD Češka (od 2016., sa sjedištem u Pragu, pokriva i područje Slovačke). Tvrtka, osim navedenih, aktivno posluje i na tržištima Rumunjske, Kosova, Makedonije i Austrije.

Profesionalni, individualni pristup svakom klijentu te stručni tim ljudi je ono što Fortunu Digital čini drugačijom od drugih, a ono na što smo posebno ponosni je servisna organizacija koja klijentima jamči brzo otklanjanje problema u radu i stručno savjetovanje na lokalnim jezicima.

Vaše zadovoljstvo i rast  naša je misija!