HP_HP Latex R2000 Plus Printer

HP Latex R2000 novi je printer koji nudi opciju kvalitetnog ispisa po pločastim i rolanim materijalima, uz HP Latex boje koje nemaju mirisa. Boje izgledaju spektakularno žive, a bijela boja opire se procesu žućenja s vremenom i odlično pokriva prozirne i obojene površine.

HP Latex R2000 novi je printer koji nudi opciju kvalitetnog ispisa po pločastim i rolanim materijalima, uz HP Latex boje koje nemaju mirisa. Boje izgledaju spektakularno žive, a bijela boja opire se procesu žućenja s vremenom i odlično pokriva prozirne i obojene površine.

Postignite predivne boje na pločastim materijalima i materijalima u roli

  • Dobijte žive HP Latex boje na pločastim materijalima istodobno zadržavajući njihov sjaj i glatkoću, a tisak nema mirisa
  • Jedna tehnologija za isto tretiranje pločastih i rolanih materijala
  • Izdržljive i fleksibilne boje na bazi vode za jako prianjanje i otpornost na ogrebotine uz HP-ov Latex premaz

Proširite svoju ponudu uz najsjajniju bijelu

  • Najsjajnija bijela na prozirnim i obojenim površinama sa vrlo gustom bijelom koja ne žuti s vremenom
  • Bez potrošnje između bijelih printeva sa HP-ovim termalnim glavama tintnih printera spremljenima u nezavisnim rotirajućim pretincima
  • Automatsko održavanje tretira bijelu kao i bilo koju drugu boju, uključujući automatsko miješanje i provjeru raspršivača

Povećajte svoju produktivnost uz pametno printanje

  • Dostignite vrhunac proizvodnje uz kvalitetu velike brzine do 46 indoor/88 outdoor m²/h, kontinuirano punjenje
  • Napredno inženjerstvo potiče visoku produktivnost sa automatskim održavanjem, pametnim usisavanjem i potpomognutim punjenjem
  • Maksimizirajte vrijeme rada ovog pametnog printera u proaktivne i preventivne mjere

HP Latex R serija donosi nam novu razinu kvalitete printanja na pločastim materijalima poput PVC-a, kapa ploče, plastike, aluminija, drveta, stakla, te mnogih drugih.

HP Latex boje na vodenoj bazi zadržavaju izgled i osjećaj materijala svojim printom bez mirisa koji je ujedno sigurniji i za okoliš i za osobu koja radi na stroju.

S novim HP Latex flatbed printerima možete u potpunosti maksimizirati vrijeme neprekidnog rada i zadovoljiti proizvodne zahtjeve – uz zadržavanje visoke kvalitete krajnjeg proizvoda.

Latex R2000, s kapacitetom spremnika boje od 5l te dizajniran za materijale do širine 2.5 metra i debljine do 5 cm.

Omogućuju korisnicima visoku kvalitetu tiska i izražajne boje uz mogućnost ispisa bijele Latex boje na svim podlogama koja ostaje postojana i ne žuti s vremenom. HP Latex boje usklađene su s visokim EKO standardima – posjeduju certifikate UL ECOLOGO i UL GREENGUARD GOLD.

Varijacije: Strojevi

, , ,

Zanima vas više informacija o proizvodu HP_HP Latex R2000 Plus Printer?

Scroll to Top preloader