Fortuna Digital na sajmu GRAFIMA 2018!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Na iznimno uspješnom izlaganju na sajmu GRAFIMA 2018. koja je održana u Beogradu, premijerno smo po prvi put na području cijele regije predstavili najnoviji i revolucionarni printer HP Latex R2000, model koji pruža mogućnost ispisa iz role te ispisa na pločaste materijale koristeći HP Latex bijelu boju koja ne žuti s vremenom.

Uz naše partnere i posjetitelje iz cijele regije, ove godine smo imali čast da nas posjeti i HP EMEA Management koji je i službeno predstavio HP Latex R seriju.

Na primjeru raznih materijala, posjetiteljima smo prikazali kako HP Latex boje na vodenoj bazi zadržavaju izgled i osjećaj materijala svojim printom i to bez promjene njegove teksture. Putem termoformiranja, demonstrirali smo izuzetnu fleksibilnost HP Latex boja koje se rastežu usporedno s folijom prilikom rastezanja, bez pucanja boje.

Između ostalih, predstavili smo posjetiteljima Summa cutter S2160 T, Esko C44 flatbed cutter, Fotoba XLD 170 roll cutter te Caldera, Esko i HP software.

U robnoj grupi „MAŠINE, UREĐAJI I SOFTVER ZA GRAFIČKU INDUSTRIJU – velike mašine preko 42 inča“, Fortuna Digital je osvojila ZLATNI PEČAT za printer HP Latex R2000!

Ukoliko želite dogovoriti DEMO na HP Latex R2000 ili nekom od drugih naših strojeva, kontaktirajte nas za termin na info@fortuna-digital.com ili kod kontakt osobe iz svoje države.