Dani otvorenih vrata u Fortuni Digital Hrvatska

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Zanimljivo dvodnevno druženje na Danima otvorenih vrata okupilo je predstavnike tvrtke Fortuna Digital iz cijele regije, ali i brojne dobavljače koji su predstavili svim posjetiteljima najnovija tehnološka rješenja unutar grafičke industrije. Na interesantnim vođenim turama, posjetiteljima su predstavljena cjelovita grafička rješenja, od digitalne grafičke proizvodnje pa do završne obrade, a predstavljen je i širok asortiman ostalih repromaterijala iz naše ponude.

Vođene ture su kretale od štanda tvrtke Avery Dennison na kojem je gospođa Vera Vojtiskova predstavila najnovije proizvode tvrtke. Gospođa Snežana Pejanović, HP Key Account Manager za CE & SEE predstavila je najnoviji printer HP Latex R serije, revolucionarni HP Latex R 2000 plošni printer koji je svojim prodajnim rezultatima u posljednjih nekoliko mjeseci potvrdio visoka očekivanja HP-a od ove, ljetos predstavljene tehnologije. Ishu Khurana i Annelies Van Massenhove iz tvrtke Esko, predstavili su najnoviji Esko software Artois CAD Display namijenjen proizvodnji POS proizvoda te su demonstrirali rad na Esko Kongsberg C44 rezaču. Zadnja stanica vođene ture završila je  prezentacijom francuskog proizvođača software-a Caldere.

Predstavljanje na Danima otvorenih vrata nije zaobišlo ni proizvođača nožića za grafičku industriju, japansku tvrtku Olfa. Mogli ste saznati sve i od proizvođača tekstilnih strojeva D.gen, tekućoj laminaciji proizvođača Landor, a predstavljeni su i doradni sustavi talijanskih proizvođača Flexa i Fotoba, dok je Summa predstavila svoja rješenja za doradu pločastih materijala.

Demo centar tvrtke Fortuna Digital u Zagrebu potpuno je preuređen, a na zidovima i podu otisnute su različite aplikacije na papir, tapete, folije, akrilne ploče, staklo, drvo, metal, tkanine. Posjetite naš novouređeni Demo centar u Zagrebu, u Samoborskoj cesti 203.