Flexa_Evolution 2

Evolution E2 je sistem rezanja za široke formate dizajniran da revolucionizira brzinu, preciznost i pogodnost završnih procesa.

Evolution E2 je sistem rezanja za široke formate dizajniran da revolucionizira brzinu, preciznost i pogodnost završnih procesa. Unikatne 4-dijelne rezajuće vođice i ekstrudirane torzijske šipke u kombinaciji s punom dužinom bazne ploče tvore rezajuću mašinu koja će postići izazove najzahtjevnijih operatora i povećati vrijednost umjetnina.

Evolution E2 je ručni podizač postavljen na klupicu, dizajniran s preciznošću za rezanje pop-up display-a i raznolike materijale, od tkanina do 13mm PVC pjenastih ploča.

Glava rezača ručno je upravljana i ide uz aluminijske pruge koje se mogu podići ili spustiti s bilo kojeg kraja  koristeći cijelu dužinu integriranih podizača. Standardne postavke uključuju sve potrebno za potpuno korištenje svih Evolution E2 sastavnica od trenutka postavljanja.

Dostupan u 5 praktičnih veličina, od 1.6 do 3.6 m. Evolution E2 je napravljen da podnese obradu svih veličina i tipova roll punjenja ili pločastih pisača s mogućnošću rezanja materijala poput zastavi, banner-a, PVC pjenastih ploča, itd.

  • Uključuje 3 unikatna držača za oštrice za rezanje mnogo vrsti materijala
  • Lift & Hold s bilo kojeg kraja za lakše punjenje i pozicioniranje
  • Sastavna ekstrudirana baza za rezanje legura može se namjestiti za plosnatost i ravnost
  • U potpunosti opremljen i spreman za početak rada, s uključenim oštricama
  • Može se postaviti na većinu klupčastih površina
  • Jedinstvena ekstruzija 4 sektora održava ravnoću čak i pri savijanju

Zanima vas više informacija o proizvodu Flexa_Evolution 2?

Scroll to Top preloader