Flexa_Javelin 2

Javelin-Series 2 rezači širokih formata dizajnirani su da premaše čak i najzahtjevnije standarde preciznosti.

Javelin-Series 2 rezači širokih formata dizajnirani su da premaše čak i najzahtjevnije standarde preciznosti. Unikatni dizajn Javeling-Series 2 omogućava tehničarima tvorničko namještanje ravnine, koristeći lasersku tehnologiju, unutar 0.2 mm preko 3.1 m dužine rezača (1:15000). Preciznost Javelin-Series 2 čini ga idealnim za rezanje banner materijala, pop-up i ostalih display materijala kojima je potrebno precizno rezanje za savršeno preklapanje.

Javelin-Series 2 rezač je dizajniran kao nosiva jedinica, a može se i staviti na već postojeći stol koristeći neobavezni Keencut sistem Lift & Hold za postavljanje. U kombinaciji sa Keencut Big bench, Javelin-Series 2 je potpuni rezači stol i radna ploha za svaku radionicu.

Javelin-Series 2 dolazi s 3 držača oštrica za maksimalnu raznovrsnost i može rezati do 13 mm dubine dok koristi Keencut Graphik oštricu i držač. Patentirani linearni nosači su istestirani ispod tereta na 1600 km i imaju 20-godišnju garanciju. Prijanjajuće trake od silikonske gume idu cijelom dužinom uređaja i osiguravaju stezanje materijala prilikom rezanja te štite površinu materijala tokom rezanja.

Javelin-Series 2 rezač je idealan za rezanje: PVC pjenaste ploče, vinil, tkanina, pjenaste ploče, gofrirana i saćasta plastika, film, papir, itd.

  • Prihvaća nebrendirane i Keencut dizajnirane oštrice za rezanje
  • Rad bez prašine – siguran za korištenje blizu pisača
  • Super-anodiziranje za cjeloživotni dobar izgled i funkcioniranje
  • Jedinstvena ekstruzija 4 sektora održava ravnoću čak i pri savijanju
  • U potpunosti opremljen i spreman za korištenje – oštrice uključene

 

Zanima vas više informacija o proizvodu Flexa_Javelin 2?

Scroll to Top preloader