Fotoba XLD 170 WP

XLD 170 WP X/Y rezač je najsvestraniji rezač digitalnih ispisa od svih Fotobinih uređaja.

XLD 170 WP X/Y rezač je najsvestraniji rezač digitalnih ispisa od svih Fotobinih uređaja. Dizajniran je za obradu materijala u listovima i rolama,a savršeno je rješenje za izrezivanje fleksibilnih materijala do 163 cm širine i 0,8 mm debljine.

Posebna verzija XLD 170 rezača digitalnog ispisa dizajnirana je za izvođenje najtočnijih vertikalnih rezova stvarajući savršene spojeve tapeta. Idealan je za izrezivanje više primjeraka istih sličica jednih pored drugih, jer slijedi sliku sa preciznošću od 0,06 mm. XLD 170 WP rezač je posebna oprema dizajnirana za industrijsku proizvodnju materijala u listovima kojima je potreban savršen vertikalni rez; tapete i ploče segmentnih motiva, koje su izrazito osjetljive na precizno postavljanje individualnih segmenata. Uređaj reže automatski longitudinalno i poprečno po označenim dijelovima, a longitudinalno može rezati i po sredini „lista“.

XLD 170 rezači mogu podnijeti najfleksibilnije materijale do debljine od 0,8 mm, uključujući polikarbonate, fotografski papir, vinil, samoljepljujuće folije, PVC, filmove i mnoge druge.

 

Minimalna širina 28 cm
Maksimalna širina 170 cm
Težina 250 kg
Dimenzije 281 x 87 x 110 cm

Zanima vas više informacija o proizvodu Fotoba XLD 170 WP?

Scroll to Top preloader