Language_Summa F 1612

Summa profesionalni plošni završni sistemi odlični su za proizvodnju inovativnih znakova, display-a, uzoraka, pakiranja i mnogo više.

Summa profesionalni plošni završni sistemi odlični su za proizvodnju inovativnih znakova, display-a, uzoraka, pakiranja i mnogo više. S konstantnim povećanjem alata i opcija dodavanja, ovo je revolucionarno cut rješenje.

Multifunkcionalna glava drži 3 modula istovremeno, a centralna jedinica sadrži laser za pozicioniranje i integrirani sistem kamere za brzo i precizno prepoznavanje i izrezivanje po označenim linijama.

Bazna jedinica F serije dolazi standardno opremljena s modulom linijskog noža i Summa revolucionarnim optičkim sistemom prepoznavanja markera za nedostižnu preciznost konturiranog rezanja. Više opcija za operiranje s više materijala osigurava optimalnu efikasnost, neovisno režete li ispisane, fleksibilne ili krute substrate.

Radna ploha može biti podijeljena na nekoliko različitih vakuumskih zona, tako da vakuum može biti optimiziran za manje poslove. Svaka zona može se automatski aktivirati i deaktivirati.

 

Model 160 cm
Dimenzije 236 x 214 x 110 cm
Maksimalna akceleracija Do 1G
Brzina rezanja 1000 mm/s
Težina 500 kg

Zanima vas više informacija o proizvodu Language_Summa F 1612?

Scroll to Top preloader