Summa_Summa F 1832

Summa profesionalni plošni završni sistemi nagrađivani su za proizvođenje inovativnih znakova, display-a, uzoraka, pakiranja i mnogo više.

Summa profesionalni plošni završni sistemi nagrađivani su za proizvođenje inovativnih znakova, display-a, uzoraka, pakiranja i mnogo više. S konstantnim povećanjem alata i opcija dodavanja, ovo je revolucionarno cut rješenje Multifunkcionalna glava drži 3 modula istovremeno, a centralna jedinica sadrži laser za pozicioniranje i integrirani sistem kamere za brzo i precizno prepoznavanje i izrezivanje po označenim linijama.

Bazna jedinica F serije dolazi standardno opremljena s modulom linijskog noža i Summa revolucionarnim optičkim sistemom prepoznavanja markera za nedostižnu preciznost konturiranog rezanja. Više opcija za operiranje s više materijala osigurava optimalnu efikasnost, neovisno režete li ispisane, fleksibilne ili krute površine.

Radna ploha može biti podijeljena na 8 različitih vakuumskih zona, tako da vakuum može biti optimiziran za manje poslove. Svaka zona može se automatski aktivirati i deaktivirati.

 

Model 184 cm
Dimenzije 270 x 425 x 122 cm
Maksimalna akceleracija Do 1G
Brzina rezanja 1000 mm/s
Težina 1680 kg

Zanima vas više informacija o proizvodu Summa_Summa F 1832?

Scroll to Top preloader