Dobrodošli u digitalni svijet Fortune Digital!

Poduzeće Fortuna Digital svojim partnerima sa zadovoljstvom pruža visok nivo usluge, vrhunske medije i strojeve za tisak te konstantno radi na unapređenju usluga, proširenju asortimana i podizanju profesionalnosti poslovanja, a sve u svrhu pružanja najbolje podrške za svoje poslovne partnere.

0 +
Proizvoda
0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Sretna zaposlenika
0
Lokacija

Počeci Fortune Digital

Poduzeće Fortuna Digital (Fortuna komers d.o.o.) osnovano je 1990. godine u Splitu, Hrvatska.

U samim počecima, naša je tvrtka bila orijentirana na tržište analognog tiska. Od 2006. godine se transformiramo i okrećemo novim, digitalnim tehnologijama.

Danas s ponosom možemo reći da smo prepoznati na tržištu distribucije medija za digitalni tisak, reklamnu industriju, te prodaju i servisiranje tiskarskih i doradnih strojeva vodećih svjetskih proizvođača kao što su HP (Latex printeri od 137 do 320 cm, UV printeri od 160 i 250 cm, te prvi flatbed HP Latex R serije koji koristi ekološke boje na vodenoj bazi), Esko Kongsberg (doradni stolovi, workflow rješenja, CAD softweri), Summa, D-Gen, Fotoba, Flexa, D.Gen te Politape. Iz bogate ponude medija izdvajamo ponudu tržišnih leadera kao što su Avery Dennison, Kaemmerer, Politape, HP, DS Smith Kaysesberg, Beelite, Natura, Neschen, Pongs, Stadur, Landor, Olfa i drugi.

Uz navedeno pružamo i softversku podršku te savjetovanje rješenjima Caldera, Esko i HP te mnogih drugih u svrhu kompletne usluge za jednu digitalnu tiskaru.

Fortuna Digital kao grupa posluje na tržištu srednje i istočne Europe – FD Hrvatska (od 1990., sa sjedištem u Splitu i poslovnicom u Zagrebu), FD Slovenija (od 2008., sa sjedištem u Ljubljani), FD BIH (od 2008., sa sjedištem u Sarajevu i poslovnicom u Banja Luci), FD Srbija (od 2011., sa sjedištem u Beogradu, pokriva i tržište Crne Gore), FD Mađarska (od 2015., sa sjedištem u Budimpešti), FD Češka (od 2016., sa sjedištem u Pragu, pokriva i područje Slovačke).

Pristup i stručnost

Profesionalni, individualni pristup svakom klijentu te stručni tim ljudi je ono što Fortunu Digital čini drugačijom od drugih, a ono na što smo posebno ponosni je servisna organizacija koja klijentima jamči brzo otklanjanje problema u radu i stručno savjetovanje na lokalnim jezicima.