Najnovija tehnologija iz HP-a – prvi hibridni Latex pisači R serije

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Fortuna Digital nedavno je predstavila prvu hibridnu HP Latex Print tehnologiju koja nudi kombinaciju ispisa iz role i ispisa na pločaste materijale koristeći ekološke HP Latex boje. Ova HP Latex R serija donosi nam novu razinu kvalitete printanja na pločastim materijalima poput PVC-a, kapa ploče, plastike, aluminija, drveta, stakla, te mnogih drugih.

Za razliku od UV printa, koji stvaranjem tvrdog sloja tinte u potpunosti prekrije material na kojem se printa, HP Latex boje na vodenoj bazi zadržavaju izgled i osjećaj materijala svojim printom bez mirisa koji je ujedno sigurniji i za okoliš i za osobu koja radi na stroju. Ujedno, HP Latex boje imaju izuzetnu fleksibilnost i rastežu se usporedno s folijom prilikom rastezanja, bez pucanja boje. S novim HP Latex flatbed pisačima možete u potpunosti maksimizirati vrijeme neprekidnog rada i zadovoljiti proizvodne zahtjeve – uz zadržavanje visoke kvalitete krajnjeg proizvoda.

Prvi HP Latex pisač iz R serije – HP Latex R2000, ima kapacitetom spremnika boje od 5l te je dizajniran za materijale do širine 2.5 metra i debljine do 5 cm. Nedavno je ova R serija hibridnih pisača proširena ponudom HP Latex R1000 koji dolazi s kapacitetom spremnika boje od 3l, te je dizajniran za materijale veličine do 1.64 metra i debljine do 5 cm.

Oba pisača iz R serije, HP Latex R2000 i R1000 omogućuju korisnicima visoku kvalitetu tiska i izražajne boje uz mogućnost ispisa bijele Latex boje na svim podlogama koja ostaje postojana i ne žuti s vremenom. HP Latex boje usklađene su s visokim EKO standardima – posjeduju certifikate UL ECOLOGO i UL GREENGUARD GOLD.